2012-12-17 17:29:13• hírek • Szatmár.ro

Kulturális programok ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat decemberi műsorterve:


December 17-én, hétfőn 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

December 18-án, kedden 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

December 19-én, szerdán - 18 órakor- Világjobbítók - Krémer Sándor bérlet

December 21-én, pénteken 19 órakor - Kurázsi mama és gyermekei - Dsida Jenő bérlet

30-án, vasárnap 19 órakor - A szabin nők elrablása - bemutató - bérletszünet

31-én, hétfőn 18 órakor - A szabin nők elrablása - bérletszünet

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Pi élete (Life of Pi) - Történet Pi Patel életéről, egy indiai állatkert igazgatójának fiáról, akit minden érdekelt. Azonban minden megváltozik, mikor egyedül marad egy csónakban a Csendes-ócenánon egy zebra, hiéna,egy orángután, valamint egy bengáli tigris társaságában egy végzetes hajószerencsétlenség következtében.

A hét pszichopata és a Si-Cu (Seven Psychopaths) - Marty egy teljesen átlagos ember, aki próbál mindenféle baj és zűr nélkül élni és munkájával, a forgatókönyvírással foglalkozni. Az idilli élet azonban nem tart örökké, belekeveredik egy balhéba, amit a két haverjának köszönhet. A probléma nagyobb, mint gondolná, ugyanis a két jómadár, elrabolja a maffia vezér, Charlie kutyáját, aki persze mindent elkövet annak érdekében, hogy visszaszerezze legféltettebb kincsét.



Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


A Consonantia kamarazenekar fennállásának 10. évfordulója alkalmából jubileumi koncertre kerül sor december 20-án, csütörtök este 18.30 órától. Műsoron Antonio Vivaldi „L'estro Armonico (Harmóniai szeszély) c. versenyműve.

Kiállítás:


December 20-án, csütörtök este 18 órától Ruba Melissa "The French B." című kiállításának megnyitójára kerül sor az Art Caffé Kávézóban. A rendezvényre a Nomanid Productions Szervezet szervezésében kerül sor.

December 20-án, csütörtökön 15 órától kiállítás nyílik Gergely Csaba, Tillinger István és Dan Geroge festőművészek kiállításának megnyitójára a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre!

Idén is megnyílt a Téli szalon a Szatmári Képzőművészek Egyesülete és a Szatmári Művészeti Iskola szervezésében a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Az érdeklődők több mint hatvan alkotást - festményt, fotót, szobrászművészeti alkotást - tekinthetnek meg a hónap végéig.

Táncgála:


December 20-án, csütörtök este 20 órától kerül megrendezésre a Loga Dance School karitatív táncgálája. Bővebb információkért kattints ide!

Buli


December 22-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: